Automaat


Rijles in een auto met automaat

De automaat wint de laatste jaren aan populariteit. De  auto’s worden steeds vaker met automatische versnelling uitgerust. Elektrische- en hybride auto’s  worden niet eens handgeschakeld gemaakt. Wanneer je nu al weet dat je in een auto met automaat gaat rijden, dan kan je kiezen voor rijles in een automaat. Je zal dan minder lessen nodig hebben omdat je niet hoeft te leren schakelen. Je bent dus goedkoper uit.

Er zijn ook mensen met een lichamelijke beperking waarvoor een auto met automatische versnelling juist een uitkomst is. Ook voor leerlingen die moeite hebben met het samenspel schakelen en verkeer, biedt de automaat uitkomst. Het grote voordeel is namelijk dat je met minder handelingen hetzelfde kunt blijven doen. Daardoor blijft er meer concentratie over voor alle andere zaken die de aandacht vragen bij verkeersdeelname.


Machtig uw Rijschool met DigiD

Voordat wij je rijexamen kunnen aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven.
Dat doet je met een machtiging. Dat biedt jou enkele voordelen. Zo ontvangt je na het machtigen direct bericht als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd of als je
examen is verschoven. Ook kan je dan direct je Gezondheidsverklaring kopen, invullen en versturen, tenminste als u alle vragen aan de voorzijde met neen kunt beantwoorden.

Download eerst de beschrijving  Machtig je rijschool met DigiD

Button Machtiging DigiD


Rijschool AAHAA voor rijlessen op maat!