Theorie

Theorie leren….. Waarom zou ik?

Je mag module 3 (T.T.T.) en module 4 (praktijkexamen) pas afleggen wanneer je geslaagd bent voor de theorie. Dat is logisch. Je kunt met de theorie-examen wachten tot het laatste moment. Dat is niet zo slim. Je leert alleen echt autorijden in de praktijklessen, maar zonder de theorie valt dat niet mee.

Aandacht

Wanneer je de theorie van het verkeer beheerst kan je instructeur zijn vakmanschap besteden aan de praktijk. Zo kan hij meer tijd nemen voor de dingen waar je moeite mee hebt.

Tijd is geld

Vooral bij rijlessen telt tijd is geld. Telkens wanneer je instructeur een verkeersregel moet uitleggen verlies je kostbare lestijd. En dat is zonde.

Theorie online

Rijschool AAHAA bied je nu de mogelijkheid om online theorie en oefenexamens te testen, gewoon lekker in je eigen vertrouwde omgeving en toch alvast even proeven hoe het straks zal zijn! Gebruik het online-systeem naast of in plaats van theorielessen en leren wordt leuk! Alle resultaten worden door ons bekeken en zo kunnen wij een oogje in het zeil houden en je bijsturen waar dat nodig is zodat je nog sneller en veel zelfverzekerder het theorie examen in zult gaan!

Log hier snel in met je eigen toegangscode of meld je nu aan!

Theorie-examen

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen

  1. gevaarherkenning (25 vragen)
  2. verkeersinzicht (12 vragen)
  3. verkeersregels (28 vragen)

Theorie-examen reserveren

Het theorie-examen kan je hier online bij het CBR reserveren. Nadat je bent geslaagd is die theorie 1,5 jaar geldig.

Hoe gaat het op het examencentrum?

Hier vind je meer informatie. Bekijk eerst eens het filmpje.


Rijschool AAHAA de kortste weg naar je rijbewijs!